At skabe er for mig en meditativ process, hvor æstetik spiller en nøglerolle. Jeg udtrykker mig gennem konstruktionen af ​​billeder, objekter og tekst.

Min barndom udfoldede sig under den sydøstasiatiske sol: gyldne Stupaer og filippinske Madonnaer stimulerede min sans for visuelt drama - og grundlagde en stadig interesse for historie og kulturer.
Genstande og steder, der emmer af fortidens mytiske livsformer, inspirerer mig. Jeg fascineres af den byzantinske pragt, af barokkens flamboyante teater, af flora, fauna, mennesker og guder.
Alt dette trækker jeg på, når jeg arbejder.Min nysgerrighed for at afprøve teknikker og forskellige materialer er stor, og jeg arbejder bl.a. med: 

  • tegninger i blyant, tusch, gouache (mat, dækkende limfarve)
  • tryk i mange forskellige teknikker
  • 3D: skulpturer, mosaikker, relieffer og dioramaer
  • vægmalerier


Jeg har studeret kunst og kunsthistorie i Italien, England og Danmark: Lorenzo de' Medici i Firenze, Anglia Ruskin University i Cambridge og Københavns Universitet.


Sideløbende med mit kunstneriske virke udvikler jeg kunst-workshops til børn og voksne.

Jeg formidler kunsthistorie gennem praktik: jeg synes, at det det er vigtigt, at børn tidligt lærer om kulturhistorien - på en måde, der samtidig giver plads til kreativ leg.

For voksne arbejder jeg udfra de samme principper - med særlig fokus på at skabe den ro og fordybelse, der tillader den ofte 'sovende' kreativitet at blive vækket til live. Jeg tror på kreativ udfoldelse som en helende kraft for det enkelte menneske.

Læs mere om workshops her