TEGNING

Jeg dyrker klassisk croquis (figurtegning) - det træner opmærksomheden.  Ofte tages elementer videre i mine værker på papir, hvor fokus er på farver, leg, vandringer, historier. Scroll gerne videre for at se flere tegninger og malerier i blæk og  gouache (limfarve) og kontakt mig for priser.


  

Tegning er en aktivitet, der ikke kræver mere end en blyant og noget at tegne på. Om det er den hurtige skitse eller gennemarbejdede tegning, så er figurativ tegning min første kærlighed.

Blyanten er et tilsyneladende enkelt værktøj, der indeholder uendelig megen variation: lethed, tyngde, dybde, styrke, nærhed. Papirets struktur inviterer til forskellige tilgange. Glat og modtagelig for kul eller lettere ru i overfladen, lige noget for en 2B blyant. Jeg er trænet i de klassiske tegneteknikker, som jeg stadig praktiserer.


Mine malerier på papir kalder jeg også tegninger. For selvom udtrykket kan synes ret legende og frit, er der ofte en tegning lagt ind som del af kompositionen. Jeg maler med tusch og gouache (limfarve), og som med blyant- og kultegninger, er stregen oftest fin og let. Pensel og pen danser over papiret og lader en fortælling bevæge sig organisk ud i hjørnerne.